War Dogs: tipi cu arme

Te-ai gandit vreodata ce inseamna un razboi? Adica sa te gandesti pe bune la asta, dincolo de baieti cu arme si toate chestiile alea pe care le vezi intr-un film SF. Si mai ales, te-ai gandit vreodata de ce nimeni nu recurge la o metoda extrema precum o bomba atomica ce ar putea sterge in cateva clipe o tara de pe harta? Ei bine, filmul vine cu un raspuns la intrebarile astea, razboiul este o economie si ca orice economie are nevoie de cati mai mult participanti ca sa scoata un profit cat mai mare.

As putea sa continui o analiza pe baza lucrurilor pe care le-am vazut in film, dar nu as vrea sa iti stric surpriza si te invit sa il vezi si tu la cinema. Te pot asigura ca este un film care iti va oferi o noua perspectiva asupra razboiului, iar faptul ca este gandit ca o comedie il face mult mai usor de vizionat.

Iar daca ar trebui sa invatam o lectie din film, aceea ar fi ca intotdeauna sa stii cand e cazul sa renunti sau sa lasi de la tine. Pentru ca e foarte usor sa cazi prada unei placeri si sa iti repeti in gand maine va fi ultima data si ziua asta de maine vine mai greu ca de luni incep sa fac sport.

Las─â un comentariu