Vunk – Iubeste-mă de to

O poveste de dragoste inedită cu un scenariu pe măsură.

Ai voie sa pleci, dar nu te las sa incerci
Ai voie sa fugi, dar nu te las sa ajungi
Nu vreau si nu pot
Atat cat stai, iubeste-ma de tot

Este refrenul piesei care imi va ramane in cap o perioada buna de timp. Imi plac majoritatea pieselor de la Vunk si pot sa spun ca si de data asta m-au impresionat intr-un mod placut. Versurile melodiei iti dau o stare de relaxare si, daca esti indragostit, iti poti imagina ca e coloana sonora pentru filmul vietii tale.

Clipul creaza o atmosfera de epoca si iti da senzatia de filmare pe o caseta VHS. Probabil ca nu mi-ar fi placut atat de mult din punct de vedere vizual daca era filmat HD si avea scenele tipice din videoclipurile comerciale. Totul pare sa fie perfect, de la actori, costume si detaliile arhitecturale.

Am vazut foarte multe comentarii urate la adresa trupei deoarece a ales ca in acest videoclip sa apara doua fete de o orientare sexuala alta decat este obisnuit publicul. Mie-mi place, clipul asta poate fi povestea de dragoste a oricui. Acum hai sa nu ne oprim la un aspect care inseamna atat de putin, ci sa ne gandim la ceea ce vrea sa transmita melodia. Recunosc, nu sunt ipocrit, daca in loc de doua fete, apareau doi barbati, as fi dat stop clipului si as fi asculta melodia cu YouTube-ul in bara. Dar asa sunt eu, don`t judge me for that.

Detalii despre videoclip:

Regie/montaj: SAN
Scenariu: Cornel Ilie, SAN
DOP: SAN
Styling: Cosmin Florea
Make-up & Hair styling: Alex Ifimov
Productie: Iancu Moraru
Acting: Ana Maria Guran, Ana Maria Ilinca
Muzica: Cornel Ilie, Gabriel Maga
Versuri: Cornel Ilie

Lasă un comentariu