Unde este greseala

Ma uit la postarile de pe facebook ale prietenilor si in presa si inca nu imi vine sa cred ca in anul 2020 avem un sistem atat de incapabil sa se organizeze cum trebuie pentru a-i sprijini pe cei aflati la nevoie.

Este adevarat ca multe masuri au fost luate la timp si ca situatia putea fi mult mai grava, dar aici nu vorbesc doar despre ce s-a facut in ultimele zile. Vorbesc despre tot ce nu s-a facut in ultimii 20 si de ani.

Romania are nevoie de o schimbare si daca nu se va intampla nimic in contextul actual atunci chiar nu stiu ce ar putea sa se mai intample ca sa ne trezim la realitate.

Greseala e peste tot. E la noi, dar si la oamenii care ar trebui sa ne reprezinte si sa aiba grija ca viata sa nu ne fie pusa in pericol si calitatea ei sa fie cat mai buna.

Speranta moare ultima si eu chiar sper ca in viitor sa luam decizii mai bune si sa ne gandim si la cei din jur cand facem asta, nu doar la noi. Lumea s-ar putea sa nu mai fie la fel dupa epidemia asta. Mi-ar placea sa fim mai buni unii cu altii si sa incercam sa ne ajutam mai mult.

Iar in ceea ce priveste coruptia, fie ea si la cel mai mic nivel, as vrea sa existe legi care sa ne protejeze de efectele ei si care sa duca la eliminarea ei.

Cum am spus, nu stiu cum va arata viitorul, dar in momentul de fata sunt dezamagit de ce se intampla in jur. Sper sa ne trezim la realitate.

Las─â un comentariu