S-a intamplat in Bucuresti

In ultimele zile amenintarea COVID-19 a obligat Bucurestiul sa stea in casa si am avut, fara sa vrem, cel mai mare experiment de work from home. Dincolo de faptul ca era ceva normal de facut pentru a nu favoriza raspandirea virusului s-a mai intamplat si ceva, poluarea a disparut.

Asadar, s-a intamplat in Bucuresti, in anul 2020 sa respiram un aer aproape la fel de curat ca cel de munte.

Acum depinde doar de noi daca si dupa ridicarea starii de urgenta vom incerca sa facem ceva pentru a reduce poluarea cauzata de trafic si de lipsa spatiilor verzi. Dar mai ales, fara a face politica aici, depinde si pe cine alegem sa ne conduca la urmatoarele alegeri.

Cu toate ca acest virus ne pune viata si economia in pericol, sper ca, pe termen lung, sa ne fie o invatatura de minte si sa intelegem ca planeta are nevoie de ajutorul nostru pentru a supravietui si a ne asigura in continuare un trai decent.

In loc de concluzie vreau sa va spun ca, pentru a fi responzabili, trebuie sa mai stam in casa cel putin cateva zile pana se stabilizeaza situatia de afara, sa continuam sa muncim pentru a mentine economia sanatoasa si dupa ce se linisteste situatia cred ca ar fi cazul sa incepem sa ne gendim serios la variante de a reduce poluarea si de a face aerul pe care il respiram cat mai curat.

Las─â un comentariu