Konica Minolta Bizhub 4020: Un multifuncțional alb-negru performant și versatil

Konica Minolta Bizhub 4020 este un multifuncțional alb-negru A4, de dimensiuni medii, care oferă o gamă largă de funcții, inclusiv imprimare, copiere, scanare și fax. Este o opțiune excelentă pentru întreprinderile mici și mijlocii care au nevoie de un dispozitiv versatil și fiabil pentru a-și îndeplini sarcinile de birou.

Konica Minolta Bizhub 4020

Funcțiile disponibile

Konica Minolta Bizhub 4020 oferă o serie de funcții care îl fac o alegere excelentă pentru o varietate de aplicații.

Imprimare

Imprimarea este una dintre principalele funcții ale Konica Minolta Bizhub 4020. Viteza de imprimare este de 40 de pagini pe minut, ceea ce îl face o opțiune bună pentru întreprinderile care trebuie să imprime rapid documente. Imprimanta acceptă o gamă largă de formate de hârtie, inclusiv A4, A5, A6 și B5. Rezoluția de imprimare este de 1200 x 1200 dpi, ceea ce asigură o calitate excelentă a imprimării.

Copiere

Funcția de copiere a Konica Minolta Bizhub 4020 este, de asemenea, foarte eficientă. Viteza de copiere este de 40 de pagini pe minut, iar rezoluția de copiere este de 1200 x 1200 dpi. Imprimanta acceptă o varietate de opțiuni de copiere, inclusiv copierea pe aceeași față, copierea față-verso și copierea în scară.

Scanare

Konica Minolta Bizhub 4020 oferă o varietate de opțiuni de scanare, inclusiv scanarea în alb-negru, scanarea color, scanarea duplex și scanarea în rezoluție ridicată. Imprimanta poate scana documente către un computer, un e-mail sau un dispozitiv de stocare extern.

Fax

Funcția de fax a Konica Minolta Bizhub 4020 este o opțiune convenabilă pentru trimiterea și primirea de faxuri. Imprimanta acceptă o varietate de opțiuni de fax, inclusiv faxul în alb-negru, faxul color, faxul duplex și faxul în rezoluție ridicată.

Avantajele imprimantei Bizhub 4020

 • Konica Minolta Bizhub 4020 are o serie de avantaje care îl fac o alegere excelentă pentru o varietate de aplicații.
 • Viteză mare de imprimare, de 40 de pagini pe minut
 • Rezoluție de imprimare excelentă de 1200 x 1200 dpi
 • Funcții de copiere și scanare versatile
 • Dimensiuni compacte și design robust

Dezavantaje

Konica Minolta Bizhub 4020 are câteva dezavantaje minore.

 • Este un echipament A4; dacă aveți nevoie de A3 trebuie sa căutați un copiator A3
 • Consumabilele originale pot fi costisitoare; există însă varianta unor consumabile compatibile, de calitate și mult mai accesibile.

Păreri ale experților și utilizatorilor

Experții au apreciat viteza mare de copiere, imprimare și scanare, rezoluția de imprimare excelentă și funcțiile versatile ale Konica Minolta Bizhub 4020. Utilizatorii au fost, de asemenea, mulțumiți de aceste caracteristici, precum și de dimensiunile compacte și designul robust al imprimantei.

Pentru cine este recomandat Bizhub 4020?

Konica Minolta Bizhub 4020 este o alegere excelentă pentru următoarele tipuri de întreprinderi:

 • Întreprinderi mici și mijlocii
 • Birouri care au nevoie de un dispozitiv versatil pentru a-și îndeplini sarcinile de birou
 • Birouri care au nevoie de un dispozitiv cu viteză de imprimare rapidă și rezoluție de imprimare excelentă

Soluția de a închiria Bizhub 4020

Închirierea unui Bizhub 4020 poate fi o soluție excelentă pentru întreprinderile care nu doresc să investească în achiziționarea unui astfel de dispozitiv. Închirierea vă oferă o serie de avantaje, inclusiv:

 • Costuri reduse: Închirierea este adesea mai ieftină decât achiziționarea unui dispozitiv în proprietate.
 • Flexibilitate: Puteți închiria un dispozitiv cu o capacitate care să se potrivească nevoilor dumneavoastră actuale. Dacă aveți nevoie de mai multă capacitate, puteți să o creșteți sau să o reduceți în funcție de necesități.
 • Responsabilitatea pentru întreținere: Furnizorul de servicii de închiriere se va ocupa de întreținerea și reparațiile dispozitivului.

Costul de închiriere a unui Bizhub 4020 variază în funcție de compania de închiriere, de durata contractului de închiriere și de volumul de imprimare. În general, costul de închiriere pornește de la 180 de lei /lună și este mai mic decât costul achiziționării unui dispozitiv în proprietate.

Iată câteva sfaturi pentru a găsi o companie de închiriere de dispozitive Konica Minolta Bizhub:

 • Obțineți mai multe oferte: Comparați ofertele de la mai multe companii înainte de a lua o decizie.
 • Luați în considerare nevoile dumneavoastră: Asigurați-vă că firma de închiriere oferă dispozitive cu o capacitate care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.
 • Cercetați compania: Asigurați-vă că firma de închirieri imprimante are o reputație bună.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de imprimare accesibilă, flexibilă și fără griji, închirierea unui Bizhub 4020 poate fi o opțiune excelentă.

Konica Minolta Bizhub 4020 este un multifuncțional alb-negru performant și versatil care oferă o gamă largă de funcții pentru o varietate de aplicații. Este o opțiune excelentă pentru întreprinderile mici și mijlocii care au nevoie de un dispozitiv fiabil care să le îndeplinească sarcinile de birou.

Lasă un comentariu