Indiferent de domeniul în care vrei să îți dezvolți abilitățile, dacă dai un search pe internet pentru cursuri și informații vei găsi zeci de clipuri video pe YouTube și link către site-urile și blogurile specializate pe domeniu, dar și platformele de cursuri online.

Prin urmare, vei găsi peste tot specialiști de la care să înveți, vei putea vedea diferite abordări și afla toate trendurile din domeniul în care lucrezi.
Cu toate acestea, specialiștii nu au ceva ce începătorii au: curiozitatea aceea de început și gândirea outside the box.
Nu spun că nu trebuie să înveți de la specialiști, ba chiar te încurajez să te înscri la diferite cursuri, să mergi la workshop-uri și să le urmărești prezența în online.
Ceea ce vreau să spun este că nu trebuie să ignori ce spune un începător doar pentru că nu a acumulat mai multă experiență. În funcție de domeniu, gândirea outside the box poate conta mai mult decât experiența sau poate fi chiar la fel de importantă.
Desigur, un începător poate să și greșească. Așadar, dacă tu nu ai acumulat o anumită experiență ca să poți trece informațiile prin anumite filtre, recomandarea mea este să înveți de la experți, dar să apleci urechea și la ce zic alții. Ia doar ce ți se pare ție bun.
În concluzie, începătorii, indiferent de domeniu, pot fi resurse bune de informații atât timp cât poți înțelege acele informații pentru a le stabili valoarea și dacă pot fi sau nu puse în practică.