Filme de Crăciun pe care să le vezi

Se apropie Crăciunul și am pregătit pentru voi o listă de 7 filme de Crăciun pe care le voi revedea anul acesta și pe care vi le recomand și vouă. Lista este pur subiectivă și am făcut-o cu ajutorul listelor pe care le-am găsit pe Google.

The Polar Express (2004)

Animația este regizată de Robert Zemeckis și nominalizată la trei premii Oscar, îl are ca protagonist pe Hero Boy (Tom Hanks), un băiat care nu crede în Moș Crăciun.

A Christmas Carol (2009)

De la același regizor, Robert Zemeckis, avem parte de o altă animație ce merită văzută în ziua de Crăciun: A Christmas Carol. Această poveste clasică, scrisă de Charles Dickens, este readusă la viață în format 3D de Jim Carrey, care interpretează rolul unui om de afaceri bătrân și zgârcit, cu un comportament răutăcios față de angajatul său loial (Gary Oldman) și față de nepotul acestuia (Colin Firth).

How The Grinch Stole Christmas (2000)

Jim Carrey mai are un film special pentru Crăciun, în rolul unei alte persoane care urăște această sărbătoare, și anume Grinch.

Acesta este izolat de mic de restul oamenilor din cauza urâțeniei lui, trăind într-o peșteră alături de Max, câinele său. Grinch urăște tot ce are legătură cu oamenii, inclusiv Crăciunul.

Home Alone (1990)

Un film căruia nu-i mai trebuie nicio prezentare. Home Alone este filmul care a devenit o parte din spiritul Crăciunului de mulți ani încoace, fără a cărei vizionare în perioada sărbătorilor de iarnă simți că ceva lipsește.

Four Christmases (2008)

Dacă ești o persoană care preferă să-și petreacă sărbătorile de iarnă departe de familie în călătorii exotice, atunci Four Christmases este filmul pe care trebuie să-l vezi de Crăciun. Kate (Reese Witherspoon) și Brad (Vince Vaughn) sunt acel gen de cuplu care preferă să-și evite familiile când vine vorba de reuniunile de Crăciun.

Jingle All the Way (1996)

În timp ce mulți părinți se străduiesc să le cumpere copiilor lor cadourile perfecte de Crăciun, alții nu sunt pregătiți să întâmpine spiritul sărbătorilor de iarnă, acesta este și cazul lui Howard Langston, un om de afaceri prosper, care nu-și permite să refuze clienții nici în ultimul moment, pierzând o nouă festivitate de premiere a fiului său.

The Holiday (2006)

Amanda și Iris nu se cunosc, locuiesc în țări diferite, dar au un lucru în comun: amândouă au fost înșelate de bărbații pe care îi iubesc. Sărbătorile de Crăciun se apropie și nici una dintre ele nu vrea să și petreacă singure într-un mod deprimant, motiv pentru care încearcă să găsească o soluție pentru a depăși această criză din viața lor.

Lasă un comentariu