Cum poți face bani pe YouTube?

Cu siguranță visul oricui e să facă bani fără să muncească prea mult, eventual să stea în fața unei camere și să vorbească așteptând să vină banii de la YouTube.

Ei bine, lucrurile nu prea stau așa și în spatele conturilor de YouTube de succes se află multă muncă.

Modalitățile principale prin care poți face bani pe YouTube sunt Anunțurile și Parteneriatele plătite.

Pentru a ajunge la acel punct în care YouTube sau un brand să accepte un parteneriat cu tine trebuie să dezvolți un canal pe care sa postezi conținut de calitate și să creezi în jurul lui o comunitate.

De îndată ce treci de 10.000 de vizualizări constante pe lună este recomandat să soliciți înscrierea canalului tău în lista acelora care pot afișa reclame. Astfel, la câteva mii de vizualizări vei scoate câțiva dolari. Știu, nu e mult, tocmai din acest motiv există și colaborările directe cu brandurile.

Dacă dorești să mergi pe partea de colaborare cu brandurile cel mai ușor este să te nișezi pe un domeniu și să îți construiești o autoritate în acesta pentru a oferi un plus de valoare produselor. Trebuie să ai întodeauna în gând întrebarea ce are de câștigat acest brand dacă lucrează cu mine și să vii cu o strategie prin care poți prezenta acele servicii sau produse fără să-ți superi audiența.

Desigur, există și conturi de YouTube care au devenit foarte populare peste noapte și nu oferă cine știe ce conținut de calitate, dar acestea sunt excepții și niciodată nu știi când dispare trendul și rămân fără vizualizări.

Astfel, recomandarea mea este să construiești ceva de care ești sigur că va rezista în timp, asta chiar dacă necesită multă muncă și probabil la început ți se va părea că nu merită.

Ar mai fi de menționat și faptul că acesta este un articol de introducere în arta de a face bani din YouTube. Vom reveni în curând cu alte materiale mult mai specifice și vom despica firul în câte părți este nevoie pentru a acoperi toate ariile de posibilități și a-ți oferi șansa săți maximizezi profiturile.

Lasă un comentariu