Cele mai bune filme de actiune vazute in 2020

Am pregatit pentru astazi o lista cu 10 filme de actiune pe care le-am vazut anul acesta. Toate filmele prezentate mai jos sunt vazute de mine si nu m-au dezamagit asa ca, daca ne potrivim la gusturi, cu siguranta vei avea o seara de film excelenta.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Cea de-a treia parte a celebrei povesti a lui John Wick cu siguranta te va tine cu ochii pe monitor pe toata durata sa datorita scenelor de lupta incredibile, dar si pline de umor. Se pare ca scenaristii si regizorii au vrut sa le lege firul de la tastatura tuturor celor care au vorbit de rau primele 2 filme si au transformat multe dintre scenele de lupta in parodii pentru filmele de la Hollywood.

Godzilla: King of the Monsters

Godzi, cum ii spun prietenii revine in 2019 pe ecranele noastre cu o poveste cu totul noua despre zeii uitati ai omeniri.

Avengers: Endgame

The Endgame este filmul care aduce finalul seriei Avengers. In opinia mea este un film foarte bun cu multe efecte speciale si lupte intre super eroi demne de vazut pe un ecran de la cinema.

Shazam!

Un alt fim cu super eroi, de aceasta data unul care face parte din universul DC Comics. Cu puteri asemanatoare cu ale lui Super Man, Shazam trebuie sa salveze planeta de cativa demoni infricosatori.

Alita: Battle Angel

Jumatate om, jumatate android, Alita se trezeste intr-o dimineata intr-un nou corp fara a avea idee de unde vine. Pe parcursul filmului descopera care este trecutul ei si soarta unui oras cade pe mana ei.

Tomb Raider

Toate filmele din seria Tomb Raider merita vazute si consider ca nu mai e nevoie de explicatie aici.

The Hitman’s Bodyguard

Este un film despre asasini presarat cu multe glume si momente amuzante. Situat la limtia dintre actiune si comedie, Bodyguardul Asasinului este un film care te va face sa razi, dar care te va tine si lipit de scaun/canapea pentru scenele de lupte.

Deepwater Horizon

Inspirat din fapte reale, filmul poate induce chiar o stare de tristete pentru audienta sa. Mai mult spre documentar, prezinta realitatea cruda in care, din cauza lacomiei oamenilor, sute de vieti sunt puse in pericol.

Deadpool

Avem deja doua filme din seria Deadpool si nu as putea spune care este mai bun. Comparatie nu prea exista pentru ca acest personaj, in opinia mea, este unic in lumea super eroilor si pot sa va spun doar ca ambele filme merita vazute.

Gringo

La fel ca in cazul The Hitman’s Bodyguard, Gringo este pe jumatate film de actiune, pe jumatate comedie. Un film perfect de vazut cu prietenii intr-o seara de boardgames.

Las─â un comentariu