ADDA – Draga Inima | Inima, un castel frumos din exterior

Despre versurile melodiei Draga Inima

Versurile melodiei fac referire la lupta interioara care se da intre sentimente si ratiune. O inima care nu vrea sa asculte, sa lupte sau sa uite. Versurile par a fi un fel de scrisoare deschisa catre partea mai putin rationala care ne defineste atat de mult in relatiile cu ceilalti. Intr-o melodie de 3 minute si 48 de secunde, Adda reuseste sa prezinte o intreaga poveste a inimii plina de emotii si experiente personale. De ce zic experiente personale? pentru ca melodia suna foarte bine si asta e posibil doar daca artistul simte ceea ce canta.

De la un repros adus inimii din cauza careia avem de reparat atatea greseli, la o rezolvare a problemei. O rezolvare care de multe ori e doar de moment, iti poti antrena inima sa taca, dar totul se transforma, asa cum zice si Adda, intr-un castel care din afara pare bine, dar inauntru sunt ruine, usi incuiate si oamenii ajung sa te cunoasca pentru ceea ce le arati. Iar in final ajungi sa nu mai stii nici tu cine esti.

Pareri despre videoclip | ADDA – Draga Inima

Este un clip simplu care reuseste sa se sincronizeze cu starile transmise de melodie. In primul cadru apare Adda, urmata de un dansator imbracat intr-un costum in asa fel incat sa nu i se vada fata. Scenele in care el este legat cu lanturi si incearca sa scapa fac referire la modul in care incercam sa ne tinem sentimentele in frau si sa nu lasam inima sa exteriorizeze tot ceea ce simtim. Pe parcursul melodiei avem parte de o continua schimbare de cadre dintre Adda si acel dansator. Spre finalul clipului, foile care sunt luate de vant si mazgalelile de pe perete ne duc cu gandul la o furtuna prin care inima trece. Clipul se incheie cu un mesaj in memoria lui Ionut Popescu, regizorul Starile Addei sezonul I care a decedat in urma tragediei din #colectiv.

Las─â un comentariu